text icon

HUR FÅR JAG OPTUNE?

Optune finns tillgänglig i alla regioner i Sverige. Om du och din läkare bedömer att Optune är en behandling som passar dig så förskriver din läkare Optune. När startdatum för behandlingen är fastställt kommer en teknisk supportperson från Novocure att kontakta dig.

text icon

OPTUNE I VARDAGEN

Optune är avsedd för att användas kontinuerligt. Eftersom Optune kan användas var som helst, kan du fortsätta med dina vanliga aktiviteter. Du kan sköta ditt arbete och ta med Optune på resor. Om du vill kan en lätt och luftig huvudbonad eller peruk användas över arrayerna.

text icon

BEHANDLINGSSTART

Din tekniska supportperson kommer att utbilda dig och din närstående om hur Optune ska användas. Efter starten kommer ni att ha fortsatt kontakt med kontaktpersonen för tekniska och praktiska frågor som rör Optune.

text icon

ANHÖRIGA ELLER VÄNNER

Du kan eventuellt behöva hjälp med att byta arrayerna. Därför är det bra om du ber en anhörig eller vän att vara med på utbildningen vid behandlingsstarten. Då lär de också känna din tekniska supportperson.

text icon

SUPPORT FÖR DIG SOM HAR OPTUNE

Har du några medicinska frågor som rör din sjukdom eller behandling ska du vända dig till din läkare eller kontaktsjuksköterska. För tekniska och praktiska frågor om din utrustning ska du kontakta din tekniska supportperson.

Sign up for our exclusive newsletter to get the latest update.

GO
Thank you for subscribing
Vi har uppdaterat vår dataskyddspolicy. Du hittar ytterligare information i vårdataskydds- och cookiepolicy
+